dimarts, 24 de gener del 2012

Sessió 30 d'Alfabetització Digital (17.01.12)


Durant la sessió d’avui, com totes esperàvem, hem seguit treballant en el projecte final de l’assignatura. Encara queda molta feina per fer i qualsevol classe destinada a aquest, estic segura que els alumnes l’agraïm moltíssim.

Així doncs, el nostre grup ha seguit avançant en les activitats de JClic que estaran presents en el projecte i, també, hem iniciat les activitats realitzades a partir del programa MovieMaker. A partir d’aquestes activitats estem descobrint altres possibilitats que ens ofereixen els diferents programes que hem estat visualitzant durant el transcurs d’aquesta assignatura com per exemple; la possibilitat de crear un pack amb activitats de JClic, el fet de poder afegir sons des de la gravadora o arxius que tinguem guardats en el nostre ordinador, etc. Un cop haguem acabat amb aquestes activitats, dedicarem tot el nostre temps a la realització dels projectes telemàtics i, per suposat, a la redacció de l’informe final d’aquesta tasca. A més a més, hem pensat que si el temps ens ho permet publicarem aquestes activitats en un lloc web per a que tothom pugui accedir a elles. No obstant això, tot dependrà del temps que puguem destinar a aquest projecte ja que hem de tenir present que  a aquestes alçades de semestre ens hem d’organitzar molt bé per poder estar a l’alçada dels requeriments que se’ns demana a cada assignatura. Això sí, les ganes de crear i treballar no ens falten!

Tot i que ens quedi molta feina per acabar, les integrants que formem part d’aquest projecte estem motivades i amb ganes de veure el resultat final de la nostra tasca. Esperem d’aquesta manera que el resultat final s’adeqüi a les nostres expectatives i, per suposat, també a les vostres!  
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada