dimecres, 11 de gener del 2012

Sessió 28 d'Alfabetització Digital (10.01.12)


Després de les vacances de Nadal, avui repreníem les sessions d’Alfabetització Digital amb en Joan-Anton. Aquesta primera sessió de l’any, com ja ens havien informat, estava destinada a treballar el Projecte Final de l’assignatura  que entreguem en dues setmanes aproximadament.

Pel que fa al projecte que el nostre grup ha plantejat com a treball final, anomenat  “Un Nadal Digital”, hem començat a dissenyar algunes de les activitats de JClic que havíem pensat incloure en aquest.  Com recordareu, aquest projecte està relacionat amb la temàtica nadalenca i considerem que pot ser una proposta innovadora i que ens permet utilitzant i treballar amb diferents eines digitals que hem descobert durant el transcurs d’aquesta assignatura. Per això, estem treballant en la realització de diferents activitats amb els programes JClic, Power Point, Movie Maker, etc. A més a més, hem ideat diferents projectes telemàtics que esperem poder portar a terme, tot i que, a aquestes alçades de curs no disposem de gaire temps. Finalment, amb tots aquests materials, desitgem poder oferir un pack d’activitats digitals a tots els professors i professores que treballen en l’àmbit d’Educació Infantil.

Així doncs, aquests dies continuarem treballant per a que aquest projecte pugui esdevenir una realitat i, tant de bo, sigui útil per poder posar en pràctica a les aules d’Educació Infantil que ho sol·licitin. 

Finalment, només afegir que us aniré informant sobre l’evolució d’aquest projecte mitjançant el nostre grup l’anem avançant. Esperem que gaudiu del procés tant com nosaltres!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada